Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu’na katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Sanayi Odası tarafından Etnografya Müzesi’nde gerçekleştirilen Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu’na katıldı
Yayınlama: 11.09.2024
1
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ankara Sanayi Odası tarafından Etnografya Müzesi'nde gerçekleştirilen Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu kapsamında iş dünyası ve yabancı misyon temsilcileri ile bir araya geldiklerini açıkladı.

Ankaralı sanayicilerin, başkentin çehresine gün geçtikçe daha fazla değer katmaya devam ettiğini belirten Yılmaz, “Bu güçlü katkılar, Türkiye’nin ekonomik direncinin ve global ölçekteki yükselişinin bir yansımasıdır.” dedi.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugüne kadar atılan tüm adımlarda halkın refahının artması ve sanayicinin yüksek nitelikli işleriyle dünya liginde yarışarak, daha fazla pay almasının temel kriterlerinden olduğuna dikkati çekerek, şunları ifade etti:

“Yakın zamanda açıkladığımız 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP) döneminde uygulanacak politikalar ve reformlarla, ekonomimizin sürdürülebilir kalkınma yolunda güçlü ve dirençli bir yapıya kavuşmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Ankara Sanayi Odası'nın düzenlediği Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu'nun hazırlanmasında emeği geçenleri kutlarım.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.