Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Eğitim, temel önceliğimiz olmaya devam edecektir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni kapsamında gençlerle bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Eğitim, temel önceliğimiz olmaya devam edecektir
Yayınlama: 26.05.2024
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni kapsamında gençlerle bir araya geldi. 

Üniversiteleri, kaliteli beşeri sermayenin ve toplumsal refahın kaynağı olarak gördüklerini belirten Yılmaz, ''Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, üzerinde hassasiyetle durduğumuz ve en çok yatırım yaptığımız alanların başında yükseköğretim geliyor. Türkiye Yüzyılı’nda, kalkınmanın en önemli unsuru olan eğitim, temel önceliğimiz olmaya devam edecektir.'' ifadelerine yer verdi.

Bu bağlamda, Geliştirme Vakfı kurucu heyetinde yer aldığı Bingöl Üniversitesi'nin bölgesinde kısa sürede markalaşarak, Bingöl’e olduğu kadar çevre illere de değer katan bir seviyeye ulaşmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:

''Diplomalarını alarak hayata adım atan mezunlarımızı yürekten tebrik ediyor, öğrencilerimizi en güzel şekilde yetiştiren kıymetli akademisyenlerimize teşekkür ediyorum.''


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.