Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya’ya olan güvenim tamdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na telefon bağlantısıyla katılarak partililere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya’ya olan güvenim tamdır
Yayınlama: 17.08.2024
6
A+
A-

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Değerli Malatyalı kardeşlerim, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. Danışma Meclisi Toplantınız hayırlı olsun diyorum. Rabbim yar, yardımcımız olsun.

En kısa zamanda inşallah Malatya’yı ziyaret etmek suretiyle yüz yüze sizlerle buluşmayı hatırlatıyorum. Birkaç gün önce Belediye Başkanınız Sami Bey, ziyaretimdeydi. Kendisiyle Malatya’yı konuştuk ve Malatya ile ilgili ne gibi adımlar atacağız bunların yürütmesini yaptık. Çok kısa bir zamanda da inşallah Malatya’yı ziyaret ederek, Malatya’da yeni dönemin adımlarını inşallah sizlerle beraber atacağız.

Benim tabii sizlerden beklentilerim var. Artık yeni dönemde kongrelerle birlikte güçlü bir hazırlığı inşallah gerçekleştireceğiz. Bunun için de sizlere olan inancım tamdır. Sizlere olan güvenim tamdır. Malatya’ya olan güvenim tamdır. Allah yar yardımcımız olsun diyorum, sizleri tekrar alkışlıyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.