Citroen, temmuz ayında iki farklı finansman teklifi sunuyor

Citroen, yeni modellerini temmuz ayında da birbirinden özel kredi koşulları ve çok özel fiyat teklifleriyle sunuyor.

Citroen, temmuz ayında iki farklı finansman teklifi sunuyor
Yayınlama: 04.07.2024
1
A+
A-

Citroen’in hayata konfor ve renk katan otomobilleri, temmuz ayındaki çok cazip finansman kampanyalarıyla, yeni bir binek veya hafif ticari araç satın almak isteyen sürücüleri bekliyor.

Kendi segmentlerinde fark yaratan üstün  donanımlarıyla Citroen C4 ve kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV genlerini buluşturan C4 X modellerinde temmuz ayında iki farklı finansman teklifi sunuluyor. Hem Citroen C4 hem de C4 X için 200 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanının yanı sıra 120 bin TL 12 ay yüzde sıfır faizli kredi avantajı da Citroen sahibi olmak isteyenleri hayalindeki modele bir adım daha yaklaştırıyor.

Citroen C3 modeli 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi olanakları ile satışa sunulurken, Citroen SUV ailesinin iddialı tasarım özellikleriyle öne çıkan C3 Aircross modelinde ise yine 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Citroen’in tasarım, pratiklik ve modülerliğin yanı sıra 1.5 BlueHDI 130 HP yeni nesil motoru sayesinde performans ve verimliliğiyle öne çıkan ve konfor özellikleriyle sürüş deneyimini bir üst seviyeye çıkartan yeni Berlingo Kombi modeli, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi fırsatlarıyla Citroen showroomlarında yeni sahiplerini bekliyor. Kombivan sınıfının öncüsü olan modüler tasarımlı Citroen yeni Berlingo Van, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi seçeneğinin yanı sıra nakit satın alımlarda 30 bin TL’lik indirim avantajıyla temmuz ayında çok daha ulaşılabilir oluyor.

Citroen, temmuz ayında iki farklı finansman teklifi sunuyor

Profesyonel yolcu taşımacılığının yanı sıra kalabalık seyahatleri konforlu ve ferah bir deneyime dönüştüren yeni Jumpy Spacetourer, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor. Citroen, yüksek kapasite ve konforu buluşturan yeni Jumper modelini ise 250 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla kullanıcılarla buluşturuyor. Ayrıca yeni Jumper nakit satın alımda 20 bin TL’lik indirimle öne çıkıyor.

Temmuz ayının avantajlı kampanyalarından biri de üstün konfor ve sıfır emisyonlu sürüş deneyimi ile öne çıkan elektrikli Citroen modellerinde sunuluyor. Bu kapsamda Citroen C4 ve C4 X’in yüzde 100 elektrikli versiyonları e-C4 ve e-C4 X satın almak isteyenler, 300 bin TL için 12 ay yüzde 1,99 faizli cazip kredi teklifinin yanı sıra 180 bin TL için 12 ay yüzde sıfır faizli kredi imkanından da yararlanabiliyor.

Citroen, temmuz ayında iki farklı finansman teklifi sunuyor


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.