CHP Tekirdağ Milletvekili Öztrak: Dava açmak sizin haddiniz değil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu’na genel başkanlığı döneminde yaptığı açıklamalar nedeniyle dava açılmasına tepki gösterdi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Öztrak: Dava açmak sizin haddiniz değil
Yayınlama: 29.08.2024
2
A+
A-

CHP Tekirdağ Milletvekili Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu’na genel başkanlığı döneminde yaptığı açıklamalar nedeniyle açılan davaya ilişkin şunları ifade etti:

“Hem hapis hem siyasi yasak istemiş. Aziz şehitlerimize ‘kelle’ diyenlerin, terörle Oslo’da pazarlık masaları kuranların, şehirlere tüneller kazılırken, bombalar yığılırken, valilere ‘dokunmayın’ diyenlerin terörist başının kardeşini oy için devletin televizyonuna çıkaranların terörist başının mektubunu okutanların kim olduğu belli.”

“Tüm bunları yapan ortağınız yanı başınızda dururken, bu ülkede hain terör örgütünün kurşunlarına hedef olan tek genel başkana, saçma sapan iddialarla dava açmak sizin haddiniz değil.” diyen Öztrak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Küçük ortak yargıda güç gösterisi yapmak için bu yolu seçtiyse sert kayaya çarptı. O ‘hak, hukuk, adalet’ diyerek yola düştü, biz de onu bugün yalnız bırakacak değiliz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.