CHP Genel Başkanı Özel: Nilüfer partimizin yüz akı belediyelerinden

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Nilüfer Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özel: Nilüfer partimizin yüz akı belediyelerinden
Yayınlama: 26.07.2024
2
A+
A-

Bursa’ya giden CHP Genel Başkanı Özel,  seçimden sonra Nilüfer’e ilk ziyaretini gerçekleştirdi.   Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i Halk Evi’nde ziyaret eden Özel, yerel seçimdeki başarı nedeniyle kutladı.

Ziyarette, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve İlhan Uzgel, Parti Meclis üyesi Canan Taşer, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Prof. Dr. Kayıhan Pala, Hasan Öztürk, Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, CHP Bursa İl Başkan Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, ilçe belediye başkanları, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri yer aldı.

Nilüfer’de 410 park olduğunu 4 yeni park için de ihale yaptıklarını söyleyen Başkan Özdemir yakın zamanda hayat geçirilecek kız öğrenci yurdu, yeni kreşler, kent lokantası ve Nilbel kafe hakkında da Özgür Özel’e bilgi verdi. 

CHP Genel Başkan Özel, Nilüfer Belediyesi’nin yeni kreşler ilgili çalışmalarını övdü. Özel “Kreşler, CHP’nin çok önem verdiği bir konudur. Kreş derken sadece çocukların okul öncesi eğitimlerinden değil, kadının iş hayatına ve sosyal yaşama katılımından bahsediyoruz. Bu yüzden kreşler, yurtlar ve gençlere yönelik yapılacak tüm işler bizim için çok önemli” diye konuştu.

Nilüfer’in CHP’nin yüz akı belediyelerinden biri olduğunu söyleyen Özel, “Biz dürüst, temiz, kent suçlarına karşı mücadele eden ve kentin rantını o kentin halkına hizmete dönüştüren bir belediyecilik anlayışına inanıyoruz. Bu konuda Nilüfer'de size ve Bursa'da Mustafa Bozbey'e sonuna kadar güveniyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.