CHP Genel Başkanı Özel: İzmir’in kent estetiğine çok ihtiyacı var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli’de düzenlenen 12. Keşkek Günü etkinliğine katıldı.

CHP Genel Başkanı Özel: İzmir’in kent estetiğine çok ihtiyacı var
Yayınlama: 09.06.2024
2
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bayraklı Kulalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Keşkek Günü'ne katıldı. 

Türküler eşliğinde başlayan programda konuşan CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de çok program yaptıklarını, İzmirlilerin kendilerini çok sevdiğini söyledi.

Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan da övgü dolu sözlerle bahsederek, şunları dile getirdi:

“Cemil Başkan yabancımız değil. Karşıyaka Belediyesi'nde çok başarılı bir başkandı. Doktor. Estetik cerrah. İzmir'in kent estetiğine çok ihtiyacı var. İzmir'e değen bu tecrübeli, bu yetenekli el, İzmir'i hak ettiği hizmetlerle tanıştıracak. Kentin hak ettiği hizmetlerin en iyisini sunacak. İzmir'i bütün dünyanın tanıdığı bir sağlık, turizm, kültür kenti olarak geliştirecek. Turizmini canlandıracak. Çok iyi belediyecilik örneklerini verdiği Karşıyaka'yı nasıl çok iyi bir noktaya getirdiyse, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde de aynı başarıları tekrarlayacak.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, yaptığı konuşmada İzmir ve Manisa'yı hayatı boyunca hiç ayırmadığını söyledi. Başkan Tugay, “Manisa'nın damadı olarak, bir süre sonra yarı Manisalı oldum. Manisa benim Karşıyaka Belediye Başkanlığım döneminde bir genel başkan çıkardı. Bizlere armağan etti. Onun önderliğinde 31 Mart'ta hepimizi çok gururlandıran, milletimizi de umutlandıran bir seçim başarısı gösterdik. Genel başkanımızın önderliğinde Türkiye'de iktidarı hedefledik. İktidar için ihtiyacımız olan şey burada bize yaşattığınız birlik beraberlik ortamı.” dedi. 

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız da ilçede 7 gün 24 saat çalışarak, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarının mesajını verdi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.