CHP Genel Başkanı Özel, Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Edremit İlçe Başkanlığı ile Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özel, Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 27.08.2024
1
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Edremit İlçe Başkanlığı ve Edremit Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlçe başkanlığında partilileri ile bir araya gelen Özel, daha sonra partisinin 31 Mart seçimlerinde yüzde 51 oy oranı ile belediye başkanlığını kazandığı Edremit Belediyesi’ne geçti.  Özel, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ile birlikte belediye binası önünde ilçenin ve aynı zamanda barışın sembolü olan zeytin ağacı dikti.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yaptığı konuşmada Özgür Özel’in 9 yıl önce bugün Grup Başkanvekili olarak ilçeyi ziyaret ettiğini belirterek “9 yıl sonra aynı gün Genel Başkanımız olarak Edremit’te ağırlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Edremitliler adına hoş geldiniz diyorum” dedi.

Edremit Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap eden CHP Lideri Özel, yaptığı konuşmada, “En son Edremit’e geldiğimde Edremit’te Mehmet Ertaş’a Balıkesir’de Ahmet Akın’a sahip çıkmanızı istemiştim. Sizlerden söz isteyip almıştım. Sözünüzü yerine getirip her iki kişiden birinin oyu ile Edremit’te Mehmet Ertaş’ı, Balıkesir Büyükşehir'de Ahmet Akın’ı Belediye Başkanlığına getirdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Edremit’in ve Balıkesir’in sorunlarına da değinen Özel,  AKP döneminde arıtma sorununa çözüm bulunmadığına vurgu yaptı, bu sorunun çözümünün yakın olduğunu, teminatının ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın olduğunu ifade etti.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın söz verdiği projeleri yerine getirmeye başladığını da ifade eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Mehmet Ertaş söz verdiği gibi 80 çocuğun yararlandığı kreşi, halk çay bahçesini hayata geçirdi. Kadına ve çocuklarımıza dokunan bu hizmet için teşekkür ediyorum.Emekliye sahip çıkmak için gerekli adımları attı, artık Edremit’te emeklilerin yüzü daha fazla gülecek. Geçmişte belediye personelinin bizden kaynaklanmayan sıkıntıları vardı. Bu sıkıntıların tamamını ortadan kaldırdı. Edremit’in uzun süredir beklediği yol çalışmalarını tamamlıyor. Kendisini takdir ediyorum, dikkatle takip ediyorum ve bir kez daha sizlere emanet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sonra Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ı makamında ziyaret eden Özel, belediyenin çalışmaları hakkında Ertaş’tan brifing aldı ve Başkan Ertaş’a başarılar diledi.

Edremitspor forması hediye edilen CHP Genel Başkanı Özel, Edremit Belediyesi anı defterini imzaladıktan sonra ziyaret programını tamamladı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.