Chery, ürün kalitesiyle birçok pazarda ödül aldı

Mısır, Brezilya, Malezya ve Güney Afrika dahil olmak üzere birçok pazarda bilinirliğini artıran Chery, 2024 yılında üstün kalitesini ve yenilikçi ruhunu çok sayıda prestijli ve uluslararası ödülle pekiştirdi.

Chery, ürün kalitesiyle birçok pazarda ödül aldı
Yayınlama: 08.09.2024
2
A+
A-

Brezilya’nın otomotiv dergisi Auto Esporte, Chery TIGGO 7’yi “2024 Yılının En Değerli Orta Boy SUV” ödülüyle onurlandırırken, bu ödül TIGGO 7’nin üstün performansını ve gelişmiş özelliklerinin yanı sıra çarpıcı tasarımını da takdir ediyor. C-SUV segmentinde çığır açan donanımlarıyla; güvenlik, teknoloji ve verimlilik konularında segmentine yön veren TIGGO 7 ve TIGGO 5 modelleri, Webmotors’taki tüketici anketine göre 2024 yılında Brezilya’da tüketicilerin en çok arzu ettiği beş otomobil arasında sırasıyla birinci ve ikinci oldu.

Diğer taraftan 2024 yılında Mısır pazarında oldukça güçlü ve rekabetçi bir yaklaşıma sahip olan Chery, amiral gemisi modeli TIGGO 8 ile “En iyi Çinli Performans ve Lüks Otomobil Ödülü’nü kazanarak takdir topladı. Ayrıca TIGGO 7 Mısır pazarında, “C-SUV Segmentinde En Çok Satan SUV Ödülü’nü alarak markanın SUV segmentindeki varlığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Chery, 2023’te Mısır’da “Mısır’ın En Çok Satış Gerçekleştiren Otomobil Markası” seçildi.

TIGGO 8, 2024 Endonezya Uluslararası Otomobil Fuarı (IIMS) Surabaya’da ‘En İyi Orta Boy SUV Ödülü’ne layık görüldü. Chery, 2024 Malezya Otomobil Fuarı'nda sıra dışı etkisi ve yenilikçi interaktif stant tasarımıyla birçok katılımcı markanın arasından sıyrılmayı başardı. Chery ayrıca “Satışı En Yüksek Marka” ve “En Etkileşimli Stant Deneyimi” ödülleriyle farklı küresel ve rekabetçi pazarlarda da güçlü ve prestijli bir imaj çizmeye devam ediyor.

Chery, Güney Afrika'daki yıllık NADA Bayi Memnuniyeti Endeksi'nde arka arkaya üç kez Altın Ödül’e layık görüldü.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.