Chery, TIGGO 8 PRO Avantgarde, SUV’un yeni standartlarını belirliyor

Chery, TIGGO 8 PRO Avantgarde modeli ile Türkiye SUV pazarında, lüks ve yenilikçi kavramlarının standartlarını belirlemeye devam ediyor.

Chery, TIGGO 8 PRO Avantgarde, SUV’un yeni standartlarını belirliyor
Yayınlama: 16.06.2024
3
A+
A-

Chery’nin D-SUV segmentindeki iddialı modeli TIGGO 8 PRO Avantgarde, Türkiye SUV pazarında bir kez daha yenilikçi ve lüks kavramlarının standardını belirliyor. Chery'nin yüksek donanımlı üst düzey SUV modeli, kendine özgü dış tasarım ve konfor özelliklerinin yanında ileri teknolojiyi yansıtan bir iç tasarımla benzersiz bir deneyim ortaya koyuyor.

Chery, TIGGO 8 PRO Avantgarde, SUV’un yeni standartlarını belirliyor

Chery TIGGO 8 PRO Avantgarde, modern estetiği pratik işlevsellikle ustalıkla harmanlıyor. Modelin zarif kesim teknikleriyle şekillenen elmas görünümlü ön ızgarası genel lüks algısını daha da güçlendirerek göz kamaştırıcı pırlantayı andırıyor. Izgarayı, yüksek parlaklık ve uzun menzil sunmak üzere tasarlanan şık LED farlar tamamlıyor ve gece sürüşlerinde veya olumsuz hava koşullarında optimum görüş sağlıyor. Gecikmeli far kapatma ve otomatik kısa ve uzun far işlevleri gibi ek özellikler, motor stop edildikten sonra yolu aydınlatarak ve kendini aydınlatma koşullarına otomatik olarak uyarlayarak konforu ve güvenliği artırıyor. Modelin arka cephesi, görünürlüğünü ve sürüş güvenliğini artıran arka aydınlatma grubu ve yüksek konumlandırılan LED stop aydınlatmasıyla dikkat çekiyor. Çift egzoz çıkışı ve köpekbalığı yüzgeci anteni ise lüks SUV modelin kalite algısını ve cazibesini daha da artırıyor. Ayrıca Chery TIGGO 8 PRO Avantgarde’da aracın dengesini artıran ve profilden daha akıcı bir görünüm sağlayan 18 inçlik alaşım jantlar dikkat çekiyor. Diğer taraftan, 1,17 metrelik ultra geniş açılır panoramik cam tavan, yolculara daha fazla görüş açısı ve daha aydınlık bir iç mekan sağlayarak sürüş deneyimini daha konforlu ve keyifli kılıyor.

Chery, TIGGO 8 PRO Avantgarde, SUV’un yeni standartlarını belirliyor

Chery TIGGO 8 PRO Avantgarde, çekici tasarımı, lüks iç mekanı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle şimdiden Türkiye pazarında sadık bir hayran kitlesi toplamış durumda. Chery TIGGO 8 PRO Avantgarde, akıllı teknolojiyi ferah ve konforlu sürüşle birleştiren üstün bir otomotiv yaşam tarzını temsil ediyor. Tüm bu özelliklerle Chery TIGGO 8 PRO Avantgarde, Türkiye pazarında kayda değer bir başarı elde etmeye devam ederken, daha fazla kullanıcının üstün bir otomotiv yaşam tarzı deneyimlemesine olanak sağlamayı hedefliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.