Chery TIGGO 7 PRO, yeni bir sürüş deneyimi sunuyor

Chery, akıllı teknolojilerle donatılan TIGGO 7 PRO modeli ile kullanıcılara yeni bir sürüş deneyimi sunuyor.

Chery TIGGO 7 PRO, yeni bir sürüş deneyimi sunuyor
Yayınlama: 25.06.2024
4
A+
A-

Türkiye pazarında sunulan Chery TIGGO 7 PRO ise ileri teknolojili akıllı çözümleri benzersiz konforla birleştirerek kullanıcılara yeni bir sürüş deneyimi sunuyor.

Chery TIGGO 7 PRO'nun akıllı kokpiti, modern otomotiv tasarımının başyapıtı olarak öne çıkıyor. Akıllı kokpit, bütünleşik siyah bir görsel oluşturan kesintisiz entegre teknolojiye sahip çift ekran mimarisiyle dikkat çekiyor. Bu tasarım, görsel çekiciliği artırırken gelişmiş çoklu dokunmatik ekran teknolojisiyle daha sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Sistem, Türkçe dil desteğiyle ses tanıma ve sesli kontrol işlevi sayesinde basit sesli komutlarla kullanıcıların müzik, iklimlendirme ve diğer işlevleri ileri teknoloji ile yönetmesine olanak tanıyor. Diğer taraftan 360 derece panoramik görüntüleme sistemi, yüksek çözünürlüklü, ultra net görüntüler sunarak çevrenin kapsamlı ve geniş açılı görünümünü ekrana yansıtıyor.

TIGGO 7 PRO, ACC (Akıllı Hız Sabitleme), DOW (Açık Kapı Uyarı Sistemi) ve FCW (Ön ve Arka Çarpışma Uyarı Sistemi) gibi 10 adedin üzerinde özellik içeren ADAS (Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi) ile donatıldı. Ön ve Arka Çarpışma Uyarı Sistemi (FCW), öndeki aracın mesafesini, konumunu ve hızını izlemek için radar kullanıyor ve olası çarpışmaları önlemek için sürücüyü uyarıyor. Açık Kapı Uyarı Sistemi (DOW), araç kapısı açılırken potansiyel çarpışma risklerini öngörüyor ve uyarıda bulunuyor. Bu gelişmiş işlevler sadece sürüş sırasında sürücü üzerindeki yükü azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda güvenliği önemli ölçüde artırarak her türlü hava koşulunda ve her senaryoda akıllı yardım sunuyor.

Chery, TIGGO 7 PRO’nun yenilikçi teknoloji özelliklerine önemli ölçüde yatırım yaptı. Modelde, akıllı kokpitten gelişmiş sürüş destek sistemlerine kadar her bir özellik sürüş konforunu ve rahatlığını artırmak için tasarlandı. Tüm bu özellikleri ile TIGGO 7 PRO, akıllı sürüş deneyimi arayan kullanıcılar için Türkiye otomotiv pazarında yeni standartlar belirleyen ideal bir araç olmayı sürdüyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.