Chery, 2024 Çin ESG Etki Listesi’ne adını yazdırdı

Chery, Fortune tarafından hazırlanan 2024 Çin ESG (Çevresel, Sosyal ve Yönetişim) Etki Listesi’ne adını yazdırabilen üç Çinli otomotiv üreticisinden biri olmayı başardı.

Chery, 2024 Çin ESG Etki Listesi’ne adını yazdırdı
Yayınlama: 23.08.2024
1
A+
A-

Chery, Fortune tarafından hazırlanan 2024 Çin ESG (Çevresel, Sosyal ve Yönetişim) Etki Listesi’ne adını yazdırabilen üç Çinli otomotiv üreticisinden biri olmayı başardı. ESG alanındaki üstün performansının yanı sıra yeşil dönüşüme öncülük etmesiyle de öne çıkan Chery, ekolojik öncelik ve yeşil kalkınma alanlarında yürüttüğü faaliyetleriyle sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Hidrojen içten yanmalı motorlar ile hidrojen yakıt hücreleri gibi yeşil teknolojilerin gelişimi de bu faaliyetler kapsamında hızlandırıldı.

Düşük karbonlu ürünler üretme, yeşil operasyonları hayata geçirme, döngüsel ve sürdürülebilir ekonomiyi destekleme konularında kararlı olan Chery Group, yeni enerji araç satışları ve enerji tasarrufu kazançları da dahil olmak üzere yeşil operasyonlardan 10.9 milyar Çin Yuanı’nı aşan gelir etmeyi başardı. Marka, TIGGO 7 Pro PHEV ve TIGGO 8 Pro PHEV gibi modelleri içeren yeşil enerji araçları yelpazesini aktif bir şekilde genişletiyor. Chery’nin teknoloji, tasarım ve sürdürülebilirlik anlamında endüstriye yön veren yeni enerji araçları, farklı pazar segmentlerini kapsayarak, çeşitli kullanıcı ihtiyaçları için çoklu güç seçenekleri sunuyor.

Sürdürülebilir araştırma ve geliştirme çabalarına hız kesmeden devam eden Chery, araçların enerji tüketimini azaltmaya yönelik yeniliklere de odaklanıyor. Araç yapısını sürekli olarak iyileştirmek ve geleceğin ulaşım teknolojilerini bugünden sunmak için rüzgâr direnci, entegre bileşenler ve kritik parçaların işlevsel entegrasyonu gibi konulara yoğunlaşmasının yanı sıra Chery, malzeme bilimi anlamında da çığır açan teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. 

Chery, mevcut modellerinde hali hazırda düşük karbonlu ve yenilenebilir malzemeler kullanarak yeşil ve yeni enerjili araç pazarındaki güçlü varlığını sürdürmeye devam ediyor. Biyobazlı, düşük karbonlu, geri dönüştürebilir plastik ve metaller gibi malzemeler kullanan Chery, bu malzemelerin kullanım oranını gelecekte daha da artırmayı planlıyor. Böylece Chery, ekolojik kalkınma ve sürdürülebilir ulaşım anlayışına uygun olarak araç başına düşen karbon ayak izini daha da azaltarak, dünya kaynaklarının etkili ve verimli kullanılmasına da katkıda bulunuyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.