Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, istifa etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, istifa etti
Yayınlama: 01.07.2024
2
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, hizmet süresi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümenin her daim kendileri için bir onur vesilesi olduğunu bildirdi.

Ülkenin başına gelen en büyük doğal afette yaraları sarmak ve yıkılan şehirleri imar etmek için tarihi bir sorumluluk üstlendiğini belirten Özhaseki, “Hamdolsun; geldiğimiz noktada işlerin çözümünde önemli bir mesafe alınmış oldu. Yol netleşti, yapılacak inşa ve ihya faaliyetleri adım adım belirlendi.” dedi.

Özhaseki, bugün ise üstlendiği kutlu görevi sağlık sorunları sebebiyle kendi dileğiyle bırakmak istediğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a arz ettiğini aktararak, açıklamasına şöyle devam etti:

“Aldığım görevler boyunca gece gündüz çalışarak, hiçbir dünyevi hesabın içinde olmadan Hakk’ın rızasını temin etmeyi yegane gaye edinerek çalıştım. Vicdan terazisine uygun düşmeyen bir tutum içinde olmamaya ayrı bir özen gösterdim. Ne kendimin ne de çocuklarımın boğazından haram bir lokma geçmemesine yönelik hassasiyetimi hep diri tuttum.”

Bundan sonraki dönemde kuracakları aile vakfında sağlığı elverdiğince hizmet vermeye devam edeceğini belirten Özhaseki, “Ülkem için hayırlı olan her işe desteğim elbette sürecektir. Milletimizden haklarını helal etmelerini hususiyle dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğu güven ve teveccühleri münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.