Çelik: Nefret söylemi ve nefret siyasetiyle mücadelemiz en kararlı şekilde sürecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, her türlü nefret söylemiyle ve nefret siyasetiyle mücadelelerinin en kararlı şekilde süreceğini bildirdi.

Çelik: Nefret söylemi ve nefret siyasetiyle mücadelemiz en kararlı şekilde sürecektir
Yayınlama: 31.08.2024
1
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Çelik, her türlü nefret söylemiyle ve nefret siyasetiyle mücadelelerinin en kararlı şekilde süreceğini belirterek, “Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve farklı siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret edilmesi, fikir özgürlüğü değildir. Bunlar kınanması ve reddedilmesi gereken nefret söylemleridir.” dedi.

Hakaret ve tahrik içeren provokatif açıklamaların, ancak ilkel bir nefretin ve demokrasi düşmanı nefret siyasetinin ürünü olduğuna dikkati çeken Çelik, şunları ifade etti:

“Bu nefret söylemleriyle demokratik siyaset ve hukuk zemininde kesin bir şekilde mücadeleyi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza  yönelik hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez.”

Çelik, bir siyasi partinin yöneticilerini nefret ve hakaret söylemlerinin hamisi olamayacağını belirterek, “Nefret söylemlerine kıymet verilmesi tam bir şuursuzluktur.” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.