Çelik kapılar Kale Kilit’in akıllı kilidi ile geleceğe açılıyor

Kale Kilit, çelik kapı güvenliğini yeni bir boyuta taşıyan 252 EM modeliyle teknoloji ve güvenliği bir araya getiriyor.

Çelik kapılar Kale Kilit’in akıllı kilidi ile geleceğe açılıyor
Yayınlama: 09.09.2024
2
A+
A-

Bu inovatif ürün, anahtarcılar ve teknoloji meraklıları için mükemmel bir çözüm sunuyor: Çelik kapılarınızı artık cep telefonunuzdan, parmak izinizle, ya da uzaktan kumanda ile kolayca kontrol edebilirsiniz. Ayrıca elektronik geçiş sistemleri ile de uygun çalışabilmektedir.

Güvenlik ve teknoloji bir arada

Çelik kapılar, dayanıklılıkları ve güvenlikleriyle bilinir, ancak doğru kilit sistemi ile bu özellikleri maksimuma çıkarılabilir. Kale Kilit’in uzman mühendisleri tarafından geliştirilen 252 EM modeli, iş yerlerinden evlere kadar her ortamda üstün güvenlik sağlar. Üstelik, parmak izi sistemi, mobil uygulama ve uzaktan kumanda gibi modern özellikleri ile teknolojiyi kapınıza getirir.

İnovasyonun gücü

Kale Kilit’in 70 yılı aşkın tecrübesi ve ileri düzey Ar-Ge çalışmaları sayesinde üretilen yeni kilit modeli, güvenlik ihtiyaçlarınıza akıllı çözümler sunar. Kale Kilit’in yenilikçi yaklaşımı, sektördeki en son teknolojiyi kullanıcılarla buluşturuyor, böylece güvenliğinizi bir adım öteye taşıyor.

Kolay ve esnek kullanım

Kale Kilit’in yeni kilit modeli, çelik galvaniz ve krom kaplama gibi yüksek güvenlik standartlarına sahip ve tüm çelik kapılara zahmetsizce uygulanabilir. Kapınız otomatik olarak kilitlenirken, içeriden acil çıkış için kapı koluna basmanız yeterlidir. Üstelik, Kale Kilit Mobil Uygulaması ile kapınıza istediğiniz kişilere sınırlı ya da sınırsız geçiş izni tanımlayabilir, kartla geçişe imkan tanıyan Elektronik Geçiş Kontrolü Sistemini iş yerlerinizde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Güvenliği üst düzeye taşıyan parmak izi teknolojisi

252 EM modelinin parmak izi entegrasyonu, güvenlik ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor. Tanımlı kullanıcılar, parmak izlerini kullanarak kapılarını güvenle açabilir. Ayrıca, uzaktan kumanda desteği sayesinde kapınızı kolayca açabilir, kapılarınızın kontrolünü tamamen elinizde tutabilirsiniz. Ürün, sadece 2 adet kalem pille çalışır ve tüm çelik kapılara uyum sağlar.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.