Çaykur Rizespor’da genç yetenek tarama çalışmaları sürüyor

Rize, 3 Eylül (Hibya) – Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’deki maçlarda mücadele ederken bir yandan da geleceğin Çaykur Rizespor’unu inşa etme adına gençleştirme çalışmaları yaptıklarını açıkladı.

Çaykur Rizespor’da genç yetenek tarama çalışmaları sürüyor
Yayınlama: 03.09.2024
0
A+
A-

Çaykur Rizespor, 2 yıl önce başlatılan planlama kapsamında gelecek vaat eden genç oyuncuların Rizespor’a kazandırılmasına yönelik adımlar attıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre sürdürülen çalışmalar neticesinde bu yıl Efe Geçim ve Enes Eski Rizespor bünyesine katıldı ve aynı zamanda 3 yıldır kadroda yer alan Habil Özbakır da profesyonel oyuncuları arasına katıldı.

Çaykur Rizespor, ayrıca bazı sosyal medya platformlarında yer alan iddialar hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kadromuza kattığımız genç yetenekler için herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Transfer kuralları kapsamında zorunlu olan yetiştirme bedelleri de kulübümüzden talep edilmemiştir. Habil Özbakır için de bir önceki kulübüne iyi niyet kapsamında zorunlu yetiştirme bedeli ödenmemiştir. Bütün genç transfer çalışmalarımız kulüpler ile olan iyi ilişkiler kapsamında gerçekleşmiştir. Genç ve gelecek vaat eden oyuncuları bünyemize katma çalışmalarımız titizlikle sürdürülecektir.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.