Çankırı merkezli 9️ ilde “Mahzen-49” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çankırı merkezli 9️ ilde düzenlenen “Mahzen-49” operasyonlarında elebaşılığını Durmuş Görmez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Çankırı merkezli 9️ ilde “Mahzen-49” operasyonu
Yayınlama: 27.05.2024
6
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Çankırı merkezli 9️ ilde düzenlenen “Mahzen-49” operasyonlarında elebaşılığını Durmuş Görmez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 30 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Çankırı merkezli Ankara, İstanbul, Rize, Kastamonu, Kırıkkale, Çorum, Düzce ve Sakarya’da düzenlenen operasyonlara ilişkin bilgi veren Yerlikaya, açıklamasına şöyle devam etti:

“Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, tehdit, korkutma ve zorla para alma amaçlı işyeri kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti ve yasa dışı silah ticareti suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: 15 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet ruhsatsız tüfek, çok sayıda senet ve para ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.”

Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.