Çankırı Belediyesi’nden su tasarrufu uyarısı

Çankırı Belediyesi, su kullanım alışkanlıklarının değiştirilmesi ve suyun dikkatli kullanılması için uyarılarda bulundu.

Çankırı Belediyesi’nden su tasarrufu uyarısı
Yayınlama: 24.07.2024
2
A+
A-

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel ısınma ve kuraklık, bizim şehrimizin su kaynakları üzerinde de baskıyı arttırmakta ve olumsuz bir süreç yaşatmaktadır. Hemşehrilerimizin de tecrübe ettiği üzere; ülkemizin genelinde olduğu gibi Çankırı’da da son yıllarda daha sıcak ve kurak yaşamaktayız. Önlem almadığımız her saniye, içme suyunun doğru kullanılması ile ilgili seferberliğe tam destek vermemiz, musluklarımızdan akan suyumuzun kesilmemesi için büyük önem taşımaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

Çankırı Belediyesi olarak kaynakların verimli kullanılması konusunda yıllardır önemli adımlar atıldığı aktarılan açıklamada, ''İnsani tüketim amaçlı su sevkiyatını kesintisiz olarak sağlayabilmemiz için su kaynaklarımızın sınırsız olmadığını bir kez daha hatırlamamız gerekmektedir. Unutmayalım; su, yaşamdır ve su tasarrufu da yaşamsal bir mevzudur.'' denildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.