Çalık: Beslenme saati ile 450 bin paketi çocuklara ulaştırdık

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında gerçekleşti.

Çalık: Beslenme saati ile 450 bin paketi çocuklara ulaştırdık
Yayınlama: 01.07.2024
3
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında gerçekleşti. Beylikdüzü’nden Türkiye örnek olan Beslenme Saati Uygulaması hakkında bilgileri kamuoyuyla paylaşan Başkan Çalık, “Uygulama ile bugüne kadar Beylikdüzü’nde 450 bin paketi çocuklara ulaştırdık ve yaklaşık 45 milyon TL’lik bir sosyal destek sağladık. Okulların açılmasıyla birlikte uygulamamız kaldığı yerden devam edecek. Durmasına, aksamasına asla müsaade etmeyeceğim.  Beylikdüzü’nde hiçbir çocuğun kaderi yoksulluk olmayacak” diye konuştu.

Konuşmasında Beylikdüzü için uluslararası anlamda çok kıymetli bir adım attıklarını vurgulayan Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nü ve ülkemizi geleceğe taşıyacak, uluslararası arenada güçlendirecek Beijing-Daxing Havalimanı Kenti ve Beylikdüzü arasında “Kardeş Şehir” protokolü imza ve iş birliği töreni gerçekleştirdik. Teknoloji transferi, kültürel alışveriş ve ekonomik iş birliklerimizin temelini oluşturacak bu anlaşmada emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ülkemiz adına gurur verici bir iş birliği oldu” dedi.

Meclis konuşmasında Beylikdüzü’nde her mahalleye bir kreş hedefiyle yola çıktıklarını da dile getiren Başkan Çalık şunları söyledi:

“Kadınların sırtındaki bakım yükünü azaltmak ve çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için yola çıktık. “Yuvamız Beylikdüzü” çatısı altında Mutlu Çocuk Merkezimizi tamamladık. Çocuklarımıza yatırım, geleceğimize yatırım demek ve bu bilinçle Beylikdüzü, önce çocuklarımız için nefes olsun istiyoruz.”

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.