Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Akmen, ÇYDD'nin Eskişehir'de yürüttüğü projeler ve derneğin yeni binası olan Çağdaş Etkinlik Merkezi hakkında bilgi verdi.

Sevgi Akmen, görüşme sırasında şunları dile getirdi:

“Çağdaş Etkinlik Merkezi binamızın yerini bağışlayan değerli bağışçımız ile aramızda bir köprü oldunuz. Bu süreçteki yol göstericiliğiniz ve desteğiniz için size minnettarız. 10 Eylül Salı günü gerçekleşecek olan Çağdaş Etkinlik Merkezi'nin açılışıyla ilgili. Bu anlamlı günde sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.”

Başkan Ayşe Ünlüce ise ÇYDD'nin Eskişehir'e kattığı değeri vurgulayarak, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, özellikle gençlerle en güçlü iletişim kuran sivil toplum kuruluşlarından biri. Şehrimizin çağdaş yüzünü daha da ileriye taşımada önemli bir rol oynuyorsunuz. Bu nazik ziyaretiniz ve davetiniz için çok teşekkür ederim. Açılışta sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyarım” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.