C31K isimli grup yöneticilerinden 2 şahıs muhafaza altına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” olarak adı geçen şahsın ve “Arda Bateman” olarak adı geçen şahsın muhafaza altına alındıklarını duyurdu.

C31K isimli grup yöneticilerinden 2 şahıs muhafaza altına alındı
Yayınlama: 08.10.2024
1
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğunun belirlendiğini ve Ankara Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince muhafaza altına alındığını açıkladı.

Ayrıca “Arda Bateman” olarak adı geçen şahsın ise A.T adlı çocuk olduğunun belirlendiğini ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünce muhafaza altına alındığını bildiren Bakan Yerlikaya, “İfadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacaktır.” dedi.

Sosyal medyada, başta çocuk ve gençler olmak üzere toplumu sapkın düşünceleriyle zehirlemeye çalışanlara acımayacaklarını vurgulayan Yerlikaya, “Çocuklarımızı cinsel istismara zorlayan zorbalarla, kadına şiddet eğiliminde olup kin ve nefret yayanlarla görülecek hesabımız var! Siber dünyanın hangi deliğine saklanırsanız saklanın, siber devriyelerimiz sizi tek tek bulup adalete teslim edecektir. Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; kadına şiddet ve cinsel istismar gibi suçlara eğilimli olan suç odaklarıyla mücadelemiz her alanda devam edecektir.” açıklamasını yaptı.

Zehir tacirleri ve sapkın düşünce akımları nedeniyle kaybedecek tek bir çocuğun, gencin ve insanın olmadığının altını çizen Bakan Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı olarak 600 bin personelle huzur ve güveni sağlamak için bulunduklarına dikkat çekti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.