Büyükkılıç, Bünyan’da meydana gelen sel afetinin ardından değerlendirme toplantısı yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ve kurmayları ile birlikte Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nde Bünyan’da yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Büyükkılıç, Bünyan’da meydana gelen sel afetinin ardından değerlendirme toplantısı yaptı
Yayınlama: 27.08.2024
0
A+
A-

Geçen günlerde aşırı yağışlar sonrası oluşan sel afetinden etkilenen Bünyan ilçesi Güllüce Mahallesi için yapılacak çalışmaları tartışmak amacıylaKayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Büyükkılıç’ın yanı sıra Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yavuz Çağan, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay, KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevket Taş ile müdürler katıldı.

Amaçlarının yaraları sarmak olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Amacımız yaraları sarmak. O manada da kurum ve kuruluşlarımız yaraları sarma yönünde şuanda gece demeden gündüz demeden harıl harıl çalışıyor ve en kısa zamanda oradaki sıkıntıları giderecek. İlgili kurumların da yaptığı tespitler doğrultusunda hasar gören vatandaşlarımızın zararlarının giderilmesi yönünde de gerekli çalışmalar yapılacak. Bunlardan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Bünyan ve mahallelerine yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bunun dışında değerli başkanımız da zaten sürekli ekibimizle iç içe. Bünyan’ımız ve mahallelerine yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptık. Burada ilgili birimlerimiz hem yaptıklarını hem yapacaklarını paylaştı. Başkanımızın yeni talepleri varsa not aldık. El ele vermek suretiyle kenetlenerek, bizi seven, seçen, güvenen Bünyan’ımızın güzel insanlarına layık olma yönünde gayret göstereceğimizi de ifade ediyoruz. Değerli başkanımıza hoş geldiniz diyor, ekibimi yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başkanımızın ekibinin de uyum içerisinde bizlerle çalışmalara imkân vermesinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.