Büyükkılıç, AVM’de vatandaş ve esnafla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlar buluşmayı sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç bu kez de Kayseri’nin merkezindeki alışveriş merkezi Kayseri Forum’da esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Büyükkılıç, AVM’de vatandaş ve esnafla bir araya geldi
Yayınlama: 07.09.2024
0
A+
A-

Kayseri Forum alışveriş merkezindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden, onların görüş, talep ve temennilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, “Vatandaşlarımızla birlikte olmak bize enerji veriyor, keyif veriyor. Gün batımına doğru Kayseri Forum’da hemşehrilerimizle bir araya gelip hoş sohbetler ettik. Çalışkan esnafımızla da bir araya gelerek bereketli ve hayırlı kazançlar temennisinde bulunduk. Şehrimizin güzel, kadirşinas sakinlerini muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki esnaflarla buluşarak onlarla sohbet etti, esnafa bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaf ise Başkan Büyükkılıç’a kendilerine yönelik sürekli gerçekleştirdiği ziyaretler ve yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.