Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde ‘Engelleri Aşan Sergi’ adlı çalışmanın açılışı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından sanatseverlerin hizmetine sunulan Büyük Şehir Sanat Galerisi bir sanat sergisine daha ev sahipliği yaptı.

Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde ‘Engelleri Aşan Sergi’ adlı çalışmanın açılışı yapıldı
Yayınlama: 10.06.2024
6
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde şehrin, sanatseverlerin ve sanat camiasının hizmetine sunulan Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde ‘Engelleri Aşan Sergi’ adlı çalışmanın açılışı gerçekleştirildi.

Büyük Şehir Sanat Galerisi, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emine Akçakaya İlkokulu iş birliği ile gerçekleştirilen serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı ve KAYMEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Öztürk, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dokundukları her yeri güzelleştiren öğrenciler, harçlıklarından birikimleriyle aldıkları 14 tekerlekli sandalyeyi sahipleriyle buluşturdu.

Sergiye katılan vatandaşlar sergiyi çok beğendiklerini ifade ederken, Kayseri’ye Büyük Şehir Sanat Galerisi’nin Kayseri’ye çok yakıştığını dile getirdi. Öğrenciler ise yaptıkları sanat çalışmalarının Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde sergilendiği için çok mutlu olduklarını kaydetti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.