BURULAŞ çalışanları piknikte bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği (BURULAŞ), çalışanların motivasyonunu arttırmak ve kurum aidiyetini güçlendirmek amacıyla piknik düzenledi.

BURULAŞ çalışanları piknikte bir araya geldi
Yayınlama: 30.06.2024
2
A+
A-

BURULAŞ, tüm çalışanlarını piknikte buluşturdu. Kestel Yeşilvadi Piknik Alanı’ndaki piknik programına, BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Bursa Kültür AŞ Genel Müdürü Yankı İçöz, Burkent Genel Müdürü İnan Keser, kurum yöneticileri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

Piknik organizasyonuna telefonla bağlanarak personele seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “BURULAŞ ailesi, yapacağı hizmetlerle bundan sonra vatandaşları memnun edecektir. Bunu yapacak nitelikli arkadaşlarımız da bulunuyor. Bundan sonra BURULAŞ’ın hizmetleri Bursa'da çok farklı ve çok iyi konuşulacaktır. Gülümseten hizmetlerinizle Bursalıların keyifli yolculuk yapmasını sağlayacaksınız. Etkinliğe katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, düzenledikleri etkinlikte motivasyon ve aile bağlarının kuvvetlenmesini amaçladıklarını belirtti.

Piknik organizasyonunda ayın çalışanı olarak belirlenen 12 personele ödülleri, BURULAŞ Genel Müdürü Beşli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.