BursaRay, 22 yıldır vatandaşlara hizmet veriyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ bünyesinde yer alan BursaRay, 22. yılını kutluyor.

BursaRay, 22 yıldır vatandaşlara hizmet veriyor
Yayınlama: 15.06.2024
2
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Erdem Saker zamanında temelleri atılan, Erdoğan Bilenser döneminde faaliyete giren BursaRay’ın 22. yılı yapılan törenle kutlandı.

15 Haziran 2002 saat 17:00’da ilk biletin satıldığı yer olan Merinos İstasyonu’nda yapılan törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Orhan Sarıbal, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, BURULAŞ’ın ilk genel müdür Fikret Yılmaz, çalışanlar ve vatandaşlar katıldı.

BursaRay, 22 yıldır vatandaşlara hizmet veriyor

Bursa’nın sahip olduğu sanayi ve yoğunluğa rağmen raylı sistem taşımacılığına geç sahip olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, raylı sistemleri geliştirerek Bursa’nın birçok noktasına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Bozbey, Bursa’nın ulaşım ile hızlı ve ulaşılabilir olmasını sağlamak ve vatandaş memnuniyetini arttırmak istediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

“Bursa'mızın gelişen ve büyüyen bir kent olma yolundaki engellerini bir bir ortadan kaldırıyor ve kentimizi geleceğe güçlü ve kararlı adımlarla taşıyoruz. Bu hedefimizde bizlerin yanında olan BURULAŞ yöneticilerimize ve çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesileyle BursaRay’ın 22. yıl dönümünü de tekrar kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

BursaRay, 22 yıldır vatandaşlara hizmet veriyor

Konuşmaların ardından BursaRay’ın 22. yıl pastası kesilirken, Başkan Bozbey, Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Orhan Sarıbal, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş tarafından BURULAŞ’ın ilk yönetim ekibi ve personeline teşekkür plaketi verildi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.