Bursa’nın Nilüfer, Gemlik ve Mudanya ilçelerinde yarın su kesintisi yaşanacak

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer, Gemlik ve Mudanya ilçelerinde 7 Ağustos tarihinde su kesintileri yapılacak.

Bursa’nın Nilüfer, Gemlik ve Mudanya ilçelerinde yarın su kesintisi yaşanacak
Yayınlama: 06.08.2024
1
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı ve İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yarın yapılacak çalışmalar sonucunda olabilecek su kesintileri hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi Güneş Cadde, Papatya Sokak, Bilginler Cadde arasında kalan bölge ve civarında 07 Ağustos 2024 tarihinde 09.00-19.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Gemlik İlçesi Kurşunlu ve Gençali (Kumsaz Mevki Dahil) Mahalleleri, Mudanya İlçesi Altıntaş Mahallesi (Çamlıbel Bölgesi ve Kızılay Mudanya Gençlik ve Sağlık Kampı Dahil) ve Güzelyalı Burgaz Mahallesinin Altın Kum ve Adalet konakları civarında, 07 Ağustos 2024 tarihi 00.10-23.50 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.