Bursa’nın ilk halk lokantası açıldı

Osmangazi Belediyesi, dar gelirli vatandaşların, esnaf ve öğrencilerin düşük ücretlerle sağlıklı gıdaya ulaşabilmelerini sağlamak adına Osmangazi Halk Lokantası’nı hizmete açtı.

Bursa’nın ilk halk lokantası açıldı
Yayınlama: 10.06.2024
2
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk halk lokantası olan Osmangazi Halk Lokantası’nı vatandaşların hizmetine sundu. Osmangazi halkının ucuz ve sağlıklı yemeğe ulaşımı için hayata geçirilen Osmangazi Halk Lokantası, Osmangazi Meydanı’nda açıldı.

Hafta içi her gün saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek olan lokantada, 4 çeşit yemek 80 liradan satılacak. Günlük ortalama 1000 kişilik yemeğin çıkacağı Osmangazi Halk Lokantası’nda aynı anda 300 kişi ağırlanabilecek. Osmangazi Halk Lokantası’nın açılış gününde mercimek çorbası, orman kebabı, pirinç pilavı ve ayrandan oluşan menü vatandaşlara servis edildi. Osmangazi Halk Lokantası, hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olacak.

Osmangazi Halk Lokantası, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tören ile hizmete açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.