Bursa’da Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da etkinliklerle kutlandı.

Bursa’da Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanıyor
Yayınlama: 30.08.2024
1
A+
A-

Etkinlikler ilk olarak Heykel’deki Atatürk anıtı önünde başladı. Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesinin ardından Vali Ayyıldız, Başkan Bozbey ve protokol üyeleri, Tarihi Valilik Binası’na geçerek tebrikleri kabul etti.

Daha sonra üstü açık araca binen Vali Erol Ayyıldız, Başkan Mustafa Bozbey ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, törene katılan vatandaşları selamlayıp, bayramlarını kutladı.

Bursa’da Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanıyor

Selamlama sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Ahmet Hamdi Gökbayrak Fen Lisesi öğrencileri Halit Berkcan ve Zeynep Uğuz tarafından şiir okunurken, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi Belediyesi Halk Oyunları folklor ekipleri de gösterilerini sundu. Askeri Veteriner Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Personel Yüzbaşı Mustafa Çetin yaptı. Bursa Mehteren Takımı ve Tahtakıran, Kılıç – Kalkan Halk Oyunları Derneği ekiplerinin gösterileri sonrası program resmi geçitle devam etti.

Bursa’da Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Bursa’da coşkuyla kutladıklarını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşları 19.30’da Tarihi Belediye Binası önünde toplanmaya, meşale ve marşlar eşliğinde eski stadyuma kadar yürümeye davet etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.