Bursa’da zabıta ekipleri Kurban Bayramı’nda sahada olacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kamu düzeni ve halk sağlığını etkileyecek unsurları önleyici tedbirlerin alınması konusunda denetimlerini sıklaştırdı.

Bursa’da zabıta ekipleri Kurban Bayramı’nda sahada olacak
Yayınlama: 12.06.2024
2
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için denetimlerini sıklaştırdı. Kurban Bayramı’nda kesim alanları ve atıkların bertaraf edilmesi konularında ilçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Özgür, vatandaşların da çevre hassasiyetine özen göstererek ekiplere yardımcı olmalarını istedi.

Bursa’da zabıta ekipleri Kurban Bayramı’nda sahada olacak

Zabıta Daire Başkanlığının tüm birimleriyle Kurban Bayramı için hazır olduğunu belirten Cevdet Özgür, “Olumsuzlukların yaşanamaması adına önleyici tedbirlerimizi aldık. Bayram dönemlerinde özellikle seyyar satıcılarla mücadele ve terminal yoğunluğumuz fazla oluyor. Bu durumlar için nöbetçi ekiplerimizi çoğalttık. Esnafımızın da alışverişleri ve geçişleri zorlaştıracak işgallerde bulunmamasını istiyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.