Bursa’da üniversite adaylarına ücretsiz ulaşım desteği verilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da sınava girecek gençlere sınav günleri ücretsiz ulaşım desteği verileceğini açıkladı.

Bursa’da üniversite adaylarına ücretsiz ulaşım desteği verilecek
Yayınlama: 07.06.2024
1
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da YKS'ye girecek gençlere sınav günleri ücretsiz ulaşım desteği verileceğini açıkladı. Ücretsiz ulaşım uygulaması, BursaRay ve şehir içi ayakta yolcu taşıyan hatlarda geçerli olacak. Üniversite sınavına girecekler, 8-9 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri 08.00-19.00 saatleri arasında sınav katılım belgelerini göstererek ücretsiz seyahat edebilecekler.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin bu hafta sonu YKS’ye girerek, hayatlarındaki yeni başlangıçlara doğru önemli bir adım atacaklarını söyledi. Üniversite adaylarının bu yolda çok çalışıp, emek verip, fedakarlıklar yaptığını belirten Başkan Bozbey, “Artık hayallerinize ulaşmaya hazırsınız. İki gün sürecek sınav maratonunu başarılı bir şekilde sonuçlandıracağınıza ve emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere tavsiyem, YKS'de alacağınız sonuç ne olursa olsun bunu hayatınızı belirleyen tek ve en önemli şey olarak görmemenizdir. Başarı, sadece kişisel hedeflere ulaşmakla ölçülen bir kavram değildir.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.