Bursa’da stratejik planlama çalışmaları ortak akılla yürütülüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in 17 ilçeyi ziyaret ederek başlattığı Bursa’nın 2025-2029 stratejik plan çalışmaları sürüyor.

Bursa’da stratejik planlama çalışmaları ortak akılla yürütülüyor
Yayınlama: 09.07.2024
1
A+
A-

Bursa'da Temmuz ayının ilk haftasında üst yöneticilerden oluşan ''Strateji Geliştirme Kurulu'' ve şube müdürlerine yönelik çeşitli eğitimler düzenlendi.

Haziran ayında kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik başlatılan anket çalışmasına da 320 kurum katılarak görüşlerini paylaştı. Bu çalışmanın ardından vatandaşların görüşlerini almak amacıyla düzenlenen anket 16 Temmuz’a kadar sürecek.

Stratejik plan çalışmaları, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 4 gün boyunca sürecek olan dış paydaş toplantılarıyla devam ediyor. 9 Temmuz Salı gününden başlayıp 12 Temmuz Cuma gününe kadar yarım günlük oturumlarla devam edecek olan toplantılarda, stratejik planın başarısının ve sürdürülebilirliğinin artırılması hedefleniyor.

Kamu kurumlarından ilçe belediyelerine, sivil toplum kuruluşlarından büyükşehir belediyesi birimlerine kadar toplumun tüm kesimlerinden katılımcıların yer aldığı toplantıda, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Derya Özgök tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar özetlenerek bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.