Bursa’da Dünya Çevre Günü ve Haftası dolayısıyla çalışma başlatıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer Belediyeleri ve BUSKİ ekipleriyle güç birliği yaparak şehrin dört bir tarafında daha temiz çevre için detaylı bir çalışma başlattı.

Bursa’da Dünya Çevre Günü ve Haftası dolayısıyla çalışma başlatıldı
Yayınlama: 04.06.2024
1
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer Belediyeleri ve Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (BUSKİ) gelen toplam 48 kişilik ekip, onlarca araçla birlikte yoğun bir temizlik çalışması başlattı.

İlk olarak Büyükşehir, Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri ve BUSKİ ekipleri, Setbaşı Irgandı Köprüsü’nden başlayıp Gökdere’ye oradan da Ankara Yolu’na kadar olan güzergahta temizlik çalışması yaptı. Süpürge araçlarıyla asfalt temizliği ve yabani ot temizliği yapan ekipler, Gökdere’de yatak temizliğini gerçekleştirdi.

Bursa’da Dünya Çevre Günü ve Haftası dolayısıyla çalışma başlatıldı

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi ekipleri, Bülent Ecevit Caddesi’nden Ahmet Taner Kışlalı Bulvarına ve ardından Uğur Mumcu Bulvarı’na kadar olan güzergahta hummalı bir temizlik çalışması yaptı. Asfalt temizliği, yabani ot temizliği yapan ekipler, basınçlı yıkama araçlarıyla da temizlik işlemini gerçekleştirdi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.