Bursa Büyükşehir Belediyesinden “Gastronomi Tırı”

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ‘Bursa Gastronomi Festivali’ öncesinde, Bursa’ya özgü yöresel lezzetler ‘Gastronomi Tırı’ aracılığı ile yine Bursalılarla buluşuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden “Gastronomi Tırı”
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 13-14-15 Eylül tarihlerinde Merinos Parkı’nda düzenlenecek olan 3. Bursa Gastronomi Festivali öncesinde Bursa’nın lezzetlerini ilçelerle buluşturmak ve Bursalıları festivale davet etmek adına Büyükşehir Belediyesi ortaklarından Kültür AŞ. tarafından hazırlanan ‘Gastronomi Tırı’, yola çıktı.

İlk durak Osmangazi Kent Meydanı oldu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız'ın da katıldığı renkli etkinlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ‘Mobil Bursa Gastronomi Mutfağı’nda Şef Dr. Esat Özata ile birlikte ‘Pideli Köfte’ yaptı. Şef Özata ve Aydın’ın birlikte yemek yaptı ve etkinliğin sonunda vatandaşlar tadım deneyiminde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden “Gastronomi Tırı”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da 13-14-15 Eylül tarihlerinde Merinos Park'ta düzenlenecek Gastronomi Festivali'ne tüm Bursalıları ve Bursa dışından gelecek misafirleri davet etti. Başkan Aydın, “Festivalde Bursa’nın tescilli lezzetleri sunulacak. Bu etkinlik, hem yerel hem de yabancı ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunacak. Bu festival, Bursa’nın gastronomi zenginliklerini tanıtırken, şehrin tanıtımına da katkıda bulunacak” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.