BURFAŞ Mudanya Plajı Tesisleri, törenle hizmete açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen BURFAŞ Mudanya Plajı Tesisleri, törenle hizmete açıldı.

BURFAŞ Mudanya Plajı Tesisleri, törenle hizmete açıldı
Yayınlama: 30.06.2024
3
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından yenilenen Mudanya Plajı Tesisleri, törenle hizmete açıldı. Tesisin bünyesinde 200 kişilik Burfaş B Kafe de bulunuyor.

Mudanya Plajı Tesisleri’nin açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, genel sekreter yardımcıları, meclis üyeleri, belediye bürokratları, belediye iştiraklerinin yöneticileri, derneklerin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, köklü tarihe sahip olan Mudanya’nın barışın da merkezi olduğunu söyledi.

Zengin kültürel mirasıyla ve büyüleyici doğal güzellikleriyle her zaman ön planda olan Mudanya’nın cazibe merkezi olmaya devam edeceğini belirten Başkan Mustafa Bozbey, ilçenin sahip olduğu eşsiz değerlerin, sadece Bursa için değil, Türkiye için de büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti.

Başkan Bozbey, eşsiz potansiyeli korumak ve geliştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirerek, Mudanya’nın değerini ortaya çıkarmak, gelecek yıllara daha yaşanabilir kent bırakabilmek ve ilçeye gelen herkesin keyifli anlar geçirmesi için ilçe belediye başkanı ve yöneticilerle birlikte çalıştıklarını anlattı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.