Bulutistan, ABD’ye 10 milyonun üzerinde yatırım gerçekleştirdi

Global bir şirket olma yolunda yatırımlarını sürdüren Bulutistan, Amerika Birleşik Devletleri’nin Delaware eyaletinde dördüncü uluslararası operasyonunun açılışını duyurdu.

Bulutistan, ABD’ye 10 milyonun üzerinde yatırım gerçekleştirdi
Yayınlama: 15.08.2024
3
A+
A-

Bulut hizmet sağlayıcılarından Bulutistan, Amerika Birleşik Devletleri’nde dördüncü uluslararası operasyonunun açılışını duyurdu. Bulutistan, 2025’in sonuna kadar 10 milyon doların üzerindeki yatırım ile ABD’de güçlenecek.

“Bulutistan'ın sınıfının en iyi yapay zeka ve bulut çözümleriyle, dünyanın bulut ve yapay zeka şirketlerinin merkezi olan ABD pazarına girmekten büyük heyecan duyuyoruz” diyen Bulutistan Uluslararası Büyümeden Sorumlu Genel Müdürü Altuğ Eker, şu ifadelere yer verdi:

“Amerika’daki operasyonumuz ile dünya devleri arasında yer almamız için kritik bir adım attık. Ayrıca lider uluslararası bulut sağlayıcısı konumumuzu daha da sağlamlaştırıyoruz.”

Yurt dışında ICT Cloud adı ile yatırımlarını gerçekleştiren Bulutistan, bulut pazarında global oyun kurucu olma hedefi doğrultusunda yatırımlarını hızlandırıyor. ICT Cloud’un ABD’de genişlemesi şirkete önemli avantajlar sağlayacak. Yapay zeka ve bulut çözümlerinde geniş bir yelpazeye sahip Amerika pazarında iş birlikleri ile büyüme hızında vites yükseltecek. ICT Cloud’un kapsamlı bulut hizmetleri paketi, işletmelerin yenilik yapmalarını, operasyonlarını optimize etmelerini ve stratejik hedeflerine ulaşmalarını sağlayacak.

Azerbaycan Bakü şehrinde ve Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan bulut altyapıları ile yurt dışında 60’tan fazla ülkenin bu bulut sistemlerine bağlanarak hizmet veren bir şirket olan Bulutistan'ın ABD’deki yatırımı, ABD'nin ekonomik çeşitliliği arasında yerini alacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.