BRETT Token, Coinbase’in Seamless Protokolü’nde yayına giriyor

BRETT Token, Base’in ilk merkeziyetsiz lending ve borrowing protokolü olan Seamless Protokolü’nde arz varlığı olarak kullanıma sunuldu. Seamless Protokolü’nde listelenen 12 coin’den biri olan BRETT, kripto alanında önde gelen şirketlerle kurduğu stratejik ortaklıklar sayesinde uzun soluklu bir proje haline gelmeyi hedefliyor.

BRETT Token, Coinbase’in Seamless Protokolü’nde yayına giriyor
Yayınlama: 06.06.2024
3
A+
A-

Memecoin’ler son dönemde kripto varlıklar içerisindeki popüleritesini artırdı ve piyasalardaki diğer kripto varlıklardan pozitif ayrıştı. BRETT Dünya genelinde 16 kripto para borsasında listelenen BRETT Token, Seamless Protokolü’nde yayına giriyor. Base’in ilk merkeziyetsiz, protokolü olan Seamless Protokolü, Base'in en popüler varlıklarına borç verme ve arz etme erişimi sağlayarak kullanıcılarına ödül mekanizmaları sunuyor.

Memecoin’ler için özellikle farklı platformlarla iş birliği yaparak kullanıcılara ve yatırımcılara çeşitli avantajlar sağlamak oldukça önemli. Dolayısıyla popüler memecoin BRETT’in de önde gelen landing ve borrowing DeFi protokolü, Seamless ile gerçekleştirdiği iş birliği BRETT’in daha geniş kitlelere yayılması için kritik bir adım olacaktır.

Projenin başlangıçta Seamless Protokolü'nde sadece arz olarak var olması, kullanıcıların yalnızca BRETT yatırarak gelecekte ödül kazanacaklarına işaret ediyor. Seamless Protokolü'nde listelenen sadece 12 coin'den biri olan $BRETT, kripto alanında önde gelen şirketlerle kurduğu stratejik ortaklıklar sayesinde uzun soluklu bir proje haline gelmeyi hedefliyor.

Mayıs ayı boyunca, BRETT neredeyse tüm zamanların piyasa değerinin üzerine çıktı. Base Chain ekosisteminin ikonlarından biri haline gelen BRETT Token, kripto dünyasında yoğun ilgi gördü. Matt Furie'nin Boy’s Club çizgi romanındaki efsanevi karakter Brett'in adını taşıyan BRETT Token, Base Chain’in mavi maskotu olarak tanınıyor. Toplamda 1 milyar token ile sınırlı bir arza sahip olan BRETT’in işlem ücretlerinin %6'sı likidite havuzlarına dağıtılıyor ve token'lar yakılıyor. Bu da toplam arzı azaltarak zaman içinde değeri potansiyel olarak artırmayı hedefliyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.