Bozbey: Hep beraber başaracağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in her 15 günde bir farklı bir ilçede vatandaşlarla buluşup talep ve önerilerini dinlemek, sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek adına başlattığı ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin durağı bu kez Kestel oldu.

Bozbey: Hep beraber başaracağız
Yayınlama: 05.09.2024
1
A+
A-

Proje kapsamında daha önce Büyükorhan, Keles, Mustafakemalpaşa, Yenişehir ve Orhaneli ilçelerine çıkarma yapan Başkan Mustafa Bozbey, genel sekreter yardımcılarından daire başkanlarına ve şube müdürlerine kadar kalabalık bir yönetim kadrosu ile makamını bu kez Kestel’e taşıdı.

İlk olarak Kestel’de yapımı yarım bırakılan Çataltepe Sanayi Sitesi’nde Çataltepe mağdurlarıyla bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey’e temaslarında CHP Kestel İlçe Başkanı Taner Hoş da eşlik etti. 15 yıldır inşa edilmeyen sanayi sitesinin konumu ve projesi itibariyle küçük esnafa büyük zararlar verdiğini belirten Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vererek mağdur esnafı desteklemeye, adaletin oluşmasına kadar yanlarında olmaya ve sonrasında emeklerinin karşılığını almaları için desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Daha sonra Kestel Kaymakamı Recep Öztürk’ü ziyaret eden Mustafa Bozbey, küçük esnafın büyük sorunlar yaşadığı Çataltepe Sanayi Sitesi’nde yaşanan mağduriyetin çözümü için ortaklaşa çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Kestel Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek mahalle ve köylerin sorunlarını ve çözümlerini görüştü. Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol’u da makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, ilçenin en başta gelen sorunlarından olan hava kirliliğinin çözülmesine ve kentin sosyal ve kültürel gelişmesini sağlayacak projelerin yapılmasına yönelik ortaklaşa yürütülecek çalışmaları görüştü. Başkan Bozbey, son olarak Kestel Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çiftçilerin görüş ve düşüncelerini birinci ağızdan dinledi.

Kestel’deki sanayi bölgesinde önemli sorunların olduğunu bildiklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, Çataltepe’deki sanayi sitesi mağdurlarıyla buluşarak onları dinlediklerini belirtti. Kooperatifin mutlaka duyarlı davranması gerektiğini ifade eden Başkan Bozbey, “Kooperatifin vicdani bir sorumluluk duyması gerekir. Mağdurların hak sahipleri olarak orada yer alması sağlanmalı. Konuyu takip ediyoruz. Sorunun bir an önce çözülmesini arzuluyoruz. Yapılış amacına uygun sürecin yürütülmesi gerekiyor. Kestel’deki ziyaretlerin ardından ofisimize geldik. Bürokratlarımızla buradayız. ‘Başkan Bozbey Burada’ projesi kapsamında Kestel’de vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, esnafımızın, herkesin sorunlarını dinleyip önerilerini alıyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.