Bornova’da Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü etkinliklerle kutlandı

Bornova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü Bornova Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bornova’da Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü etkinliklerle kutlandı
Yayınlama: 30.08.2024
2
A+
A-

Mustafa Kemal Caddesi boyunca gerçekleşen kortej geçişinde ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile marşlar söyleyen Bornovalılar, Cumhuriyet Meydanı’nda İlyas Yalçıntaş’ın şarkıları ile unutulmaz bir akşam yaşadı. Vatandaşların coşkusuna ortak olan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Türk milletinin zaferlerle dolu tarihine vurgu yaparak tarihten ders çıkarılması gerektiğini söyledi.

Boırnova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Dramalılar Köşkü’nde düzenlenen resepsiyonla başladı. Resepsiyonda vals ve zeybek gösterileriyle renkli anlar yaşanırken, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, bürokratlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Resepsiyonun ardından Mustafa Kemal Caddesi boyunca kortej geçişi düzenlendi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Eşi Beste Eşki ve Kızı Asya Tuna ile birlikte katıldığı yürüyüşte Bornovalıları selamladı. Kortej boyunca kırmızı-beyaza boyanan caddede zafer şarkıları ve marşlar bando eşliğinde hep bir ağızdan söylendi. Meşalelerin geceyi aydınlattığı yürüyüşte kimi vatandaşlar yaşanan coşkuya balkonlarından eşlik etti

Kortejin sona erdiği Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda önce DJ Olcay Fidan, ardından ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş sahneye çıktı. İlyas Yalçıntaş’ın İncir, Olmazsa Olmazım ve Şahit gibi dillerden düşmeyen şarkılarını meydanı dolduran binlerce Bornovalı hep bir ağızdan söyledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.