Bornova Belediyesi Spor Okulları başlıyor

Bornova Belediyesi’nin her yaştan Bornovalıya spor yapma imkanı sunduğu Spor Okulları’nda Kış Dönemi kayıtları 4 Eylül’de başlıyor.

Bornova Belediyesi Spor Okulları başlıyor
Yayınlama: 05.09.2024
2
A+
A-

Voleybol, basketbol, cimnastik, taekwondo, masa tenisi, futbol, futbol ve fitness dallarında verilecek kurslardan, 2009-2019 yılları arasında doğmuş çocuklar faydalanabiliyor. Voleybol branşında 1979-2009 yılları arasında doğmuş olanlara yönelik kurs da düzenlenecek. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sporun bireyler ve toplum üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek, sporun sadece fiziksel sağlık değil, toplumsal dayanışma, disiplin ve özgüven kazandırmada da önemli bir rol oynadığını belirtti.

Sporun özellikle çocuklar ve gençler için bir rehber olduğunu, disiplinli yaşam, takım çalışması ve kişisel hedeflere ulaşma konusunda onlara eşsiz fırsatlar sunduğunu öne süren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Bornova Belediyesi olarak, her yaştan bireyin spor yapabilmesi için gerekli altyapıyı sağlıyor, onların hem bedensel hem de ruhsal olarak gelişmelerine katkı sunuyoruz. Bu nedenle spor kurslarımızı tüm vatandaşlarımızın katılımına açmak, geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için çok önemli” dedi. Spor kurslarına olan yoğun ilginin, Bornova'da sağlıklı ve aktif bir yaşam kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını belirten Eşki, her yaştan vatandaşı spor yapmaya ve belediyenin sunduğu imkanlardan yararlanmaya davet etti.

14 Eylül’de başlayacak kurslar için kayıtlar kurs.bornova.bel.tr internet adresi üzerinden yapılabiliyor. Kurslara katılmak isteyen Bornovalılar belediyenin 0232 999 29 29 nolu telefonundan (dahili 1826 – 1828), Çamdibi Fitness salonu için dahili 7782, Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi Fitness merkezi için dahili 5660 ve yüzme kursu için de 0533 072 58 68 numaralı telefonlardan daha detaylı bilgi alabilirler.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.