Bolvadin Belediye Başkanı Aynacı, en başarılı belediye başkanı seçildi

Afyonkarahisar, 12 Ekim (Hibya) – KAMU-DER (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlenen “En Başarılı ilçe Belediye Başkanları” ödüllerinde Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, ilçe belediyeleri arasında yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Bolvadin Belediye Başkanı Aynacı, en başarılı belediye başkanı seçildi
Yayınlama: 13.10.2024
1
A+
A-

Yarışma, Türkiye'nin dört bir yanındaki belediye başkanlarının hizmet, yönetim ve projelerindeki başarı değerlendirmeleri amacıyla düzenlendi. KAMU-DER'in kapsamlı incelemeleri sonucunda, bu yıl Bolvadin Belediyesi dikkat çekti. Belediye Başkanı Derviş Aynacı, özellikle sosyal belediyecilik anlayışı, altyapı projeleri, kültürel ve sportif etkinlikler gibi alanlardaki çalışmalarıyla öne çıktı.

Ödül töreninde, Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Bolvadin MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Koyuncu ve Bolgisan Genel Müdürü Fevzi Karagöz, Başkan Derviş Aynacı'ya eşlik etti.

Bolvadin Belediye Başkanı Aynacı, en başarılı belediye başkanı seçildi

Başkan Derviş Aynacı, aldığı ödül hakkında yaptığı açıklamada, üretken belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdikleri projelerin halk nezdinde karşılık bulmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Aynacı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda çığır açan projelere imza atmaya devam ediyoruz. KAMU-DER’in bizi yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçmesi büyük bir onur. Bu ödülü bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Bolvadin’de yaşayan hemşerilerimiz adına aldık. Bolvadin’imiz için, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Program ödül alan kişi ve kurumlara ödül takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.