Bitget Wallet Token, Bitget Launchpad’de listelenecek

Dünyanın lider kripto varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, Launchpad’inde Bitget Wallet’ın BWB tokenin lansmanını duyurdu. BWB tokenin satışı 1 – 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve 6 Haziran 2024, 15:00’te (TSİ) Bitget spot piyasada listelenecek.

Bitget Wallet Token, Bitget Launchpad’de listelenecek
Yayınlama: 30.05.2024
6
A+
A-

Bitget Launchpad, kullanıcıların gelecek vaat eden yeni projelerin fonlamasına katılmalarını ve karşılığında token kazanmalarını sağlıyor.

Bitget Wallet, kullanıcılara Web3’e açılan bir kapı ve tam donanımlı merkeziyetsiz bir ekosistem sunuyor. Bitget Wallet 2024 yol haritasına göre, Bitget ekosisteminin hem zincir içi uzantısı hem de merkeziyetsiz geleceği olarak Web3'e yönelik gelecek gelişmeler için vizyoner bir plan olan Bitget Zincir İçi Katmanını duyurdu.

BWB, Bitget Wallet’ın resmi yerel tokeni olmasının yanı sıra Bitget Zincir İçi Katmanında da önemli bir rol oynuyor. Bitget Zincir İçi Katmanı gücünü, Bitget Zincir İçi Katmanında kurulacak ortak projelerin inkübasyonu ve büyümesini destekleyecek olan 10 milyon dolarlık BWB Ekosistem Fonundan alıyor. Zincir içi ve zincir dışı kaynakların sorunsuz entegrasyonu, Bitget Wallet uygulaması rahatlığıyla çeşitli Web3 finansal hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak için Modüler Özellikli Dapp'lerden (MFD'ler) yararlanan Bitget Zincir İçi Katmanının geliştirilmesinde çok önemli bir unsur.

BWB token, Bitget ekosistemi içinde kapsamlı bir kullanım sunarak kullanıcıları çeşitli özelliklerle güçlendiriyor. Topluluk yönetişimini mümkün kılarak token sahibinin karar alma süreçlerine katılmasını sağlıyor. Kullanıcılar ayrıca BWB tokenlerini stake ederek ödüller kazanabilir ve genel getirilerini daha da artırabilir. Token ayrıca, Hesap Soyutlama (AA) cüzdanının gelecek lansmanıyla birçok zincirde gas ücretlerini ödemek için ayrılmaz bir parça olacak. BWB sahipleri Bitget Wallet'ın Launchpad, Launchpool ve Airdrop etkinliklerine de erişim kazanır. BWB sahibi olmak, kullanıcıları Bitget Zincir İçi Katmanı üzerine kurulan projelerden airdrop almaya da hak kazandıracak ve token sahipleri için sürekli değer ve fayda sağlayacak.

Bitget Launchpad'de BWB'nin taahhüt süresi boyunca, kullanıcılar satışa katılmak için Bitget'in yerel tokeni BGB'yi taahhüt edebiliyor. BGB swap fiyatı, varlık hesaplama dönemi sona erdikten sonra açıklanacak. Taahhüt penceresinin kapanmasının ardından, BWB tokenleri taahhüt edilen BGB'ye göre her kullanıcıya tahsis edilecek.

Bitget Wallet COO'su Alvin Kan  “Bitget Wallet ve BWB tokenin değerini değerlendirmek, sadece bir Web3 cüzdanından daha geniş bir bakış açısı gerektiriyor. Bitget’in merkeziyetsiz geleceği, Web3 içinde kullanıcı etkileşimi için bir ara katman görevi gören açık ve işbirliği içinde oluşturulmuş bir ekosistem olan Bitget Zincir İçi Katmanında yatıyor. Bu çerçevede, BWB token yalnızca Bitget Wallet'ın resmi ekosistem tokeni olarak değil, aynı zamanda Bitget Zincir İçi Katmanının da kalbi görevi görecek. Ekosistemimiz gelişmeye devam ettikçe, BWB token Bitget Zincir İçi Katmanı içinde güçlendirme ve uygulamada giderek daha önemli roller üstlenecek, böylece ekosistem inşa edildikçe değer keşfi ve tanınırlığı da artacak.”

Bitget Mart 2023'te Bitget Wallet'a, 30 milyon dolarlık ek bir yatırım yaparak çoğunluk hissesini kontrolü altına aldı ve kapsamlı bir marka yükseltmesini entegre etti. Bitget Wallet kısa süre önce Bitget Zincir İçi Katmanının geliştirilmesini de içeren 2024 yılına yönelik ayrıntılı yol haritasını açıkladı. 

Bu girişim, platformun merkeziyetsiz bir uzantısı ve tüm Bitget ekosisteminin gelecekteki çekirdeği olarak rolünü geliştirmeye hazırlanıyor.

Daha fazla bilgi için sayfamızı ziyaret edin.

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsası ve Web3 şirketidir. 100'den fazla ülke ve bölgede 25 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget borsası, öncü Copy Trade özelliği ve diğer işlem çözümleriyle kullanıcıların daha akıllı işlem yapmalarına yardımcı olmayı taahhüt eder. Eskiden BitKeep olarak bilinen Bitget Wallet, cüzdan işlevselliği, swap, NFT Pazar Yeri, DApp tarayıcısı ve daha fazlasını içeren bir dizi kapsamlı Web3 çözümü ve özelliği sunan dünya standartlarında çok zincirli bir kripto cüzdanıdır. Bitget, efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL de dahil olmak üzere güvenilir ortaklarla yaptığı iş birlikleri aracılığıyla bireylere kriptoyu benimsemeleri için ilham veriyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.