Bisiklet tutkunları Dünya Bisiklet Günü’nde Mysia Yolları’nda pedal çevirdi

Dünya Bisiklet Günü’nde Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen bisiklet turunda, bisiklet tutkunları Mysia Yolları’nın eşsiz doğasında pedal çevirdi.

Bisiklet tutkunları Dünya Bisiklet Günü’nde Mysia Yolları’nda pedal çevirdi
Yayınlama: 03.06.2024
4
A+
A-

Misi'den başlayan ve iki gün süren kamp turunda katılımcılar, ilk gün etabında sırasıyla, Dağyenice Göleti, Atlas, Deliktaş Mağarası ve Kadriye'yi geçerek, Trans Mysia yolunu takip edip kamp yeri olan Üçpınar Evi'ne ulaştı. Gün batımının meşe ormanlarına yansıyan büyüleyici manzarasına karşı 26 kilometrelik etabın yorgunluğunu atan bisikletçiler, gitar dinletisi ve kamp ateşi eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

İkinci gün ise 46 kilometrelik parkurda Güngören Göleti, Korubaşı ve Doğanalan güzergahını takip eden grup, Kazanpınar'a ulaşmadan önce Ayvaini Mağarası'nın girişini ziyaret etti. Uluabat manzarası eşliğinde pedal çeviren ekip, mağaranın diğer girişi olan Ayvaköy'e ulaştıktan sonra, vadi boyunca ilerleyerek Fadıllı'ya indi. Bisikletçiler, buğday tarlaları arasından geçen keyifli parkurun ardından, toplamda 73 kilometrelik parkuru Başköy Ertan Ayçetin Bisikletevi'nde tamamladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.