Biden Camp David’de ailesiyle bir araya geldi

Washington, 1 Temmuz (Hibya) – ABD Başkanı Joe Biden, geçen haftaki kötü tartışma performansının seçimden çekilmesi çağrılarına yol açmasının ardından, Camp David’de ailesiyle bir araya geldi.

Biden Camp David’de ailesiyle bir araya geldi
Yayınlama: 01.07.2024
1
A+
A-

ABD medyasında yer alan haberlere göre, Joe Biden'ın ailesi, geçen haftaki “felaket münazara performansı”nın ardından yarışta kalmasını isterken, üst düzey demokratlar ve bağışçılar, personelinin onu etkinliğe hazırlama şeklinden duydukları kızgınlığı dile getirdi.

Başkan Pazar günü Camp David'te bir araya geldi ve burada siyasi geleceğine ilişkin soruların da tartışıldığı bildirildi. Biden üzerindeki baskının günlerdir arttığı bu toplantı, durağan performansının noktalarını ortaya koyduğu ve uzmanlar, medya ve seçmenler tarafından kenara çekilmesi için yapılan çağrıları davet ettiği bir tartışmanın ardından geldi.

New York Times'a göre Camp David'de yapılan ve Başkan'ın eşi, çocukları ve torunlarının da katıldığı toplantıda Biden'ın ailesi ona Amerikalılara hala dört yıl daha hizmet edebileceğini gösterebileceğini söyledi.

Ailesinin Biden'ın ne kadar kötü bir performans sergilediğinin farkında olduğu bildirilirken, Donald Trump'ı yenebilecek en iyi kişi olduğunu düşünmeye devam ettikleri de belirtiliyor.

Başkan'ın yakınlarının, en yakın danışmanlarının onu tartışmaya hazırlama biçimini eleştirdikleri de söyleniyor.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.