Beylikdüzü’nde bayram hazırlıkları tamamlandı

Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların hijyenik, güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Beylikdüzü’nde bayram hazırlıkları tamamlandı
Yayınlama: 15.06.2024
2
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İlçedeki ibadethaneler ile şehitlikler ve mezarlıklarda temizlik çalışmaları titizlikle yürütülerek bayrama hazır hale getirildi.

Ayrıca Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, ilçedeki ibadethanelerde temizlik ve hijyen çalışması da gerçekleştirilerek, ibadet ve bayramlaşmaya hazır hale getirildi.

Öte yandan arife günü Beylikdüzü’nde bulunan Yakuplu, Gürpınar, Kavaklı Eski ve Yeni Mezarlıklarında Kur’an-ı Kerim okutuldu. Öte yandan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise arife gününde ilçedeki mezarlıkları ziyaret ederek vatandaşlara başsağlığı diledi.

Başkan Çalık, bayramların sevginin, barışın, hoşgörünün, yardımlaşmanın ve dayanışmanın vesilesi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Bir bayrama daha hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu, heyecanını yaşıyoruz.  Bayramlar bizi biz yapar. Sevgiyle, neşeyle, umutla kucaklaştırır ve sofralarımızı bereketlendirir. Beylikdüzü Belediyesi olarak her gününü bayram tadında yaşayan bir kent için durmaksızın çalışmaya, yarının öncüsü olacak projeleri kentimize kazandırmaya ve geleceğe umut olmaya devam ediyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.