Bayrampaşa Belediyesinden Stratejik Plan Çalıştayı

Bayrampaşa Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’nı ortak akılla hazırlamak amacıyla “Senin geleceğin, senin kararın” sloganıyla çalıştay düzenledi.

Bayrampaşa Belediyesinden Stratejik Plan Çalıştayı
Yayınlama: 05.09.2024
0
A+
A-

Bayrampaşa Belediyesi, daha önce mahalle meclisleri düzenleyerek vatandaşların görüşlerine başvurmuştu son olarak belediye kültür salonunda çalıştay düzenledi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun ev sahipliği yaptığı çalıştaya Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle meclislerinde ve çalıştayda elde edilen verilerle belediyenin yeni stratejik planının belirlenerek uygulamaya alınacağı bildirildi.

Çalıştaya katılarak göreve geldiği günden bu yana Bayrampaşa’da hayata geçirdiği projeleri sunum eşliğinde anlatan Başkan Mutlu, şunları söyledi:

“Katılımcı ve şeffaf bir yönetim modelini uygulamak istiyoruz. Bu bağlamda yeni stratejik planımızı halkımız ve ilçemizdeki STK’lar ile birlikte belirliyoruz. Bu konuyla ilgili daha önce mahalle meclislerimizde vatandaşlarımızın değerli görüşlerini aldık. Çalıştayımızla süreci tamamlayarak 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’mızı belirleyeceğiz. Sürecin başından bu yanda görüş, düşünce ve önerileriyle bize destek veren tüm komşularımıza teşekkür ediyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.