Bayram’da Şarm El Şeyh’te ‘Hadise’ rüzgarı esecek

Ünlü sanatçı Hadise, Kurban Bayramı’nda Mısır’ın gözde tatil merkezi Sharm El Sheikh’te bulunan Rixos Radamis otelinde 17 Haziran akşamı sahne alacak. Birbirinden sevilen şarkıları ile 4 bin kişiye tam bir bayram havası yaşatacak.

Bayram’da Şarm El Şeyh’te ‘Hadise’ rüzgarı esecek
Yayınlama: 31.05.2024
1
A+
A-

Hadise’nin Şarm El Şeyh’te ki ilk konseri olacak

Rixos Mısır otellerinin Şarm El Şeyh’ye yeni açılan tesisi Rixos Radamis otelinde ilk kez sahneye çıkacak olan sevilen sanatçı Hadise, enerjisi ile izleyecilerini büyülümeye hazırlanıyor. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalacak olan sevilen yıldız Hadise, en sevilen şarkıları ile Türk misafirlerin dışında dünyanın dört bir tarafından gelecek sevenlerine unutamayacakları bir bayram konseri yaşatacak.

Bayram’da Şarm El Şeyh’te ‘Hadise’ rüzgarı esecek

“Önümüzdeki aylarda büyük sürprizlerimiz olacak”

Rixos Mısır Otelleri CEO'su Erkan Yıldırım, “Bu muhteşem bayram etkinliğini Türk ve  dünyanın dört bir tarafından gelecek olan konuklarımızla birlikte kutlamaktan ve yeni otelimiz Rixos Radamis’i tercih etmelerinden dolayı heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Kurban bayramını Türkiye'nin sevilen popstar’ı Hadise ile karşılayacak olan misafirlerimiz unutamayacakları bir bayram gecesi geçirecekler. Önümüzdeki aylarda büyük sürprizler ile konserlerimiz devam edecek.” dedi.

Bayram’da Şarm El Şeyh’te ‘Hadise’ rüzgarı esecek


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.