Bayram tatilinin ilk 4 gününde 26 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca trafik polislerinin ve jandarma trafiğinin denetimlerine 24 saat esasına göre devam ettiğini açıkladı.

Bayram tatilinin ilk 4 gününde 26 kişi hayatını kaybetti
Yayınlama: 19.06.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 4'üncü günü olan 18 Haziran Salı günü 24 saatlik sürede 693 kazanın yaşandığını belirterek bu kazalar sonucu toplam 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve bin 302 kişinin yaralandığını duyurdu.

Bayram tatilinin 4'üncü gününde 343 bin 95 aracın denetlendiğini, 25 bin 518 araca hız ve radar işlemi ile 30 bin 390 araca ise diğer işlemlerin yapıldığını ifade eden Yerlikaya, şunları söyledi:

“Bayram tatilinin ilk 4 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) maalesef 26 kişi hayatını kaybetti. 5 bin 345 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.