BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Susurluklu muhtarları ile görüştü

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, 20 ilçenin mahalle muhtarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Susurluklu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, bölgedeki su ve altyapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Susurluklu muhtarları ile görüştü
Yayınlama: 27.08.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Susurluk ilçesinden mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Her mahallenin su ve altyapıya dair sorunlarını tek tek ele almayı hedefleyen BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Su ve altyapı konusunda yıllardır kronik hale gelen sorunların kalıcı çözüme ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyleyen Genel Müdür Öztürk, muhtarlardan gelen her talebi detaylı olarak değerlendirdiklerini dile getirdi.

Susurluk’ta vatandaşların temiz ve sağlıklı suya kavuşmaları için çalışmalarını aralıksız sürdüren Öztürk “Balıkesir için faydalı işler yapacağız ve bunu sizlerle başaracağız. Bizim gördüğümüz, göremediğimiz şeyler olabilir. Sizlerin de talep ve önerileriyle el birliği içinde sorunları çözeceğiz. Her mahallemizin talebini kendi özelinde ele alıyoruz. Sorunların üzerini örtmek yerine uzun vadeli, kalıcı çözümleri hedefliyoruz.” diyerek muhtarların dile getirdiği her talebi tüm detaylarıyla ele aldıklarını vurguladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.