BAŞKENT OSB MTAL ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Başkent Ankara’da düzenlenen liselerarası halter şampiyonasında, Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üstün performanslarıyla dereceye girerek Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk tarafında ödüllendirildi.

BAŞKENT OSB MTAL ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Yayınlama: 03.01.2024
16
A+
A-

Başkent Ankara’da düzenlenen liselerarası halter şampiyonasında derece giren Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk tarafından ödüllendirildiler.

Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk konuya ilişkin açıklamasında, “öğrencilerimizin bu başarıları bizleri gururlandırıyor. Onların azimli çalışmaları ve sahadaki üstün performansları geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Sporda elde ettikleri başarıları, eğitim hayatındaki başarılarıyla birleştiren öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Başkan TÜRK, Başkent OSB MTAL Müdürü Cennet KAYA ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hurşit ATAK’a da özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.